es | cat | en | de
tornar

Noticia

Arriben les ballestes per la captura de les Cotxes fumades

Aquesta setmana ens han arribat les ballestes per la captura de les Cotxes fumades amb l'atracciˇ de cucs de farina. Aquests dies s'ha fet una prova al camp per comprovar l'˛ptim funcionamnet del sistema de trampeig.
Per tal de capturar un gran nombre de Cotxes fumades per a l'estudi, s'ha fet una comanda de 20 ballestes noves com a sistema de trampeig alternatiu a les xarxes japoneses per a passeriformes.

Davant la dificultat de localitzar proveidors de ballestes que siguin eficients a l'hora de la captura de les Cotxes fumades, es va contactar amb l'ornit˛leg gaditÓ Miguel A. Carrero, qui ens va fabricar i enviar les ballestes.

Aquestes mateixes ballestes ja es van provar en anys anteriors per la captura de les Cotxes fumades amb un resultat satisfactori.

Per tal de fer la prova de les noves ballestes s'ha buscat un emplašament definitiu per la futura captura de les cotses fumades, a un indret molt proper i de fÓcil control des de l'estaciˇ d'anellament.

Algunes de les noves ballestes rebudes s'han pintat les parts metÓliques de color verd, per camuflar encara mÚs la ballesta en un fons verd com Ús la zona de gespa de l'Estaciˇ la Torreta.