es | cat | en | de
tornar

Noticia

REMODELACIĶ ZONA PIQUETA

S’ha instal•lat una nova cāmera amb més qualitat de gravaciķ per poder llegir les anelles amb precisiķ.
Un cop confirmat que la baixa definiciķ de la cāmera de la piqueta no aporta prou qualitat per la lectura de les anelles de PMMA, es va decidir canviar la cāmera per una cāmera IP de 2 megapixels, PIXORD 600E amb una resoluciķ en format HD de 1280 X 720. Després de molta recerca per escollir la millor opciķ de cāmera en relaciķ a qualitat / preu, i grācies a l’ajuda tčcnica i professional de Professional Security, la PIXORD 600E va ser la elegida per les gravacions de les Cotxes fumades. Aquesta cāmera es va muntar dins una carcassa d’exterior, que posteriorment varem camuflar amb pintura marron i verda, tal i com es pot veure a les imatges adjuntes.

Per poder enregistrar imatges més properes de les Cotxes fumades, s’ha modificat l’ārea d’aigua de la piqueta per obligar als ocells a anar a veure tot just davant de la cāmera. Aquest fet no sabem com pot afectar als ocells envers a la seva seguretat, i per tant a les habituals visites a la piqueta.

Grācies al sistema de cāmera IP, aquesta opciķ ens dona la possibilitat de inserir les imatges de la webcam al portal www.phoenicurus.net per poder visualitzar en temps real l’activitat de la piqueta d’aigua. A part, quan la cāmera detecta moviment al seu davant amb el sistema Motion detection, s’activa la gravaciķ de les imatges directament a l’ordinador.

Ara, un cop instal•lada la nova cāmera, tan sols en queda esperar a les primeres gravacions de Cotxes fumades visitant la piqueta d’aigua per veure.