es | cat | en | de
tornar

Noticia

Nou apartat del estudi relacionat amb l’elecció de les preses

Nou apartat del estudi “Cul Roig” per determinar la preferència de la mida de les preses per a les Cotxes fumades. Dins d’aquest nou apartat, es preveu provar amb noves preses en un futur proper.
Recentment hem creat un nou viver de cucs ZOPHOBAS . Els Zophobas, son cucs més grans i més actius que els cucs de farina. Pertanyen a la familia Zoophopbus sp., i tenen alguna complexitat més a l’hora de fer-los criar. Properament es provaran a les ballestes per diferenciar el grau d’atracció entre uns cucs o uns altres, tot posant dues ballestes, una al costat de l’altra, amb una espècie de cuc a cadascuna, i a esperar a veure que tria la Cotxa fumada. La intenció d’aquest estudi és la de determinar si la Cotxa fumada sempre persegueix una presa més gran ó més petita, i en quines ocasions i situacions.

A part de l’estudi de la preferència de preses, i seguin en la recerca de noves maneres d’atraure a les Cotxes fumades a la zona d’estudi, hem instal•lat unes menjadores amb els ZOPHOBAS, que son més grans i més actius que els cucs de farina Tenebrio monitor.